05.12.
2009

ČESTITKE ŽUPANA IZ RADELJ OB DRAVI

Objavil: sys_admin
radlje-ob-dravi.jpgSpoštovani!
Iskrene čestitke za 1. mesto na tekmovanju Turistične zveze Slovenije, v kategoriji hribovski kraji. Ob prejetju tega visokega priznanja sem ponosen in vesel z vami. Tudi v prihodnosti vam želim obilo uspeha.

Župan Občine Radlje ob Dravi

Alan BUKOVNIK
Natisni
03.12.
2009

JOSIPDOL JE ZMAGAL V KATEGORIJI HRIBOVSKIH KRAJEV

Objavil: sys_admin
S podelitvijo priznanj najboljšim, se je 14. novembra v Velenju zaključil letošnji projekt Turistične zveze Slovenije, Moja dežela – lepa in gostoljubna. Projekt je potekal pod pokroviteljstvom Ministrstva za gospodarstvo  in Ministrstva za okolje in prostor Republike Slovenije. Častni pokrovitelj projekta,  pa je bil predsednik Republike Slovenije, dr. Danilo  Turk, ki se je tudi udeležil podelitve ter čestital prejemnikom priznanj. V kategoriji hribovski kraji je zmagal Josipdol, ter prejel prehodno zastavo in priznanje.

Oglejte si še galerijo slik iz prireditve tukaj!

Več o tem...
Natisni
08.01.
2009

KET V LETU 2009

Objavil: srečko
thumb_na_zacetku_muzeja.jpgPREDLOG PROGRAMA 2009
Tudi v bodoče bomo namenili veliko pozornost prepoznavnosti društva. Naredili bomo nove internetne strani društva, skrbeli za nabavo promocijskega materiala, izdelali bomo novo zloženko, saj sedanja ne izraža več dejanskega stanja muzeja zaradi novih pridobitev, izdelali bomo nove vizitke še naprej pa si bomo prizadevali za ureditev društvenih prostorov...
 

Več o tem...
Natisni
Pojdi na   1 2
Izvedba: mp-design.si